Hacı Sultan Mehmet Kara Ortaokulu

Vizyon: İnteraktif eğitimini esas alan okulumuzun vizyonu, bilim ve teknolojiden sanat ve spora kadar uzanan geniş bir yelpazede özgün araştırmaları, üst düzey eğitimi, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile saygın ve lider bir okul olmaktır.

Misyon: Hacı Sultan Mehmet Kara Ortaokulu olarak misyonumuz, öğrencilerimize mümkün olan en yüksek standartlarda, eşit erişim hakkı tanıyarak, Atatürk İlke ve İnkılapları çerçevesinde; kaliteli, ailelerine, topluma ve ülkelerine karşı sorumlu, geleceğe hazır, kültürlü gençler yetiştirmek için onların eğitim ve gelişimini sağlamaktır.

Başarılar:

Isınma: Klima
Servis Bilgisi: Okulumuza ulaşım öğrenci servisleri ile sağlanabilmektedir.
Sportif Etkinlikler: Boks, Voleybol, Hentbol, Atletizm, Tekvando, Futbol, Satranç...
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak, E-Twinning
Proje Çalışmaları: Tübitak, E-Twinning
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: E-Twinning

WEB - https://hacisultanmehmetkaraoo.meb.k12.tr

Adres - KAVAKLI MAH. 6537 SK. NO 1 MANAVGAT / ANTALYA

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Manavgat ilçe merkezindedir.

Adres - KAVAKLI MAH. 6537 SK. NO 1 MANAVGAT / ANTALYA

Ulaşım Okulumuz Manavgat merkezde olup okulumuza ulaşım şehir içi dolmuşları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Antalya iline yaklaşık olarak 70 km uzaklıktadır.